Møt Solveig: Sommerstudent i avdeling vedlikehold

Lurer du på hvordan det er å være sommerstudent i Hafslund Celsio? Her forteller Solveig om sin sommer hos oss.

Smilende ung kvinne i vernetøy.

Publisert:

Sist endret:

Solveig Hofsrud studerte master i maskin- og energiteknologi ved NTNU i Trondheim da hun var sommerstudent hos oss.

Hvorfor søkte du sommerjobb i Hafslund Celsio?

Jeg søkte sommerjobb i Hafslund Celsio fordi jeg ønsket å jobbe i et fremtidsrettet og bærekraftig selskap, hvor jeg kunne få bruke det jeg har lært på studiet. I min utdanning har jeg hatt en del emner innen varme, fluid og produksjonsledelse, så en sommerjobb hos Hafslund Celsio virket perfekt.

Hva har du gjort i Hafslund Celsio i løpet av sommeren?

I sommer har jeg jobbet for vedlikeholdsavdelingen og har hatt veldig varierende oppgaver. Jeg har blant annet laget forebyggende vedlikeholdsrutiner, bidratt på et merkeprosjekt og vært med på planleggingen og organiseringen av vedlikeholdet på Haraldrud.

Hvordan har det vært å være sommerstudent i Hafslund Celsio?

Det har vært utrolig gøy og lærerikt å være sommerstudent i Hafslund Celsio. Jeg har jobbet med utrolig flinke folk som har gitt meg interessante og utfordrende arbeidsoppgaver.

Hafslund Celsio har mange sommerstudenter som man får god kontakt med gjennom både jobbrelaterte situasjoner og sosiale arrangement enten arrangert av Hafslund Celsio eller oss studenter selv.

Hva er dine tips til dem som søker sommerjobb i Hafslund Celsio?

Hvis du søker sommerjobb hos Hafslund Celsio innenfor vedlikeholdsavdelingen er det en fordel å ha kunnskap innenfor produksjonsledelse. Mye av jobben blir gjort i selskapets ERP-system, men man får også en del praktiske arbeidsoppgaver på anlegget, dette gir varierende arbeidsdager.

I Hafslund Celsio får du jobbe med utrolig hyggelige, engasjerte og dyktige mennesker innenfor ulike fagfelt, derfor er det ingen grunn til å være redd for å stille spørsmål og ta til seg all kunnskapen man kan få.