Møt Niels-Henrik: Sommerstudent på kundesenteret

Lurer du på hvordan det er å være sommerstudent i Hafslund Celsio? Her forteller Niels-Henrik om hvorfor han søkte sommerjobb hos oss.

Smilende sommerstudent.

Publisert:

Sist endret:

Niels-Henrik Guthe studerte master i forretningsanalyse på Norges Handelshøyskole i Bergen da han var sommerstudent hos oss.

Hvorfor søkte du sommerjobb i Hafslund Celsio?

Jeg søkte sommerjobb i Hafslund Celsio fordi jeg ønsket å bruke det jeg har lært gjennom utdanningen min. I tillegg ønsket jeg aktivt å bidra til en bærekraftig framtid.

Hafslund Celsio er et fremtidsrettet selskap, fullt av spennende prosjekter, og dette virket derfor som den perfekte muligheten til å virkeliggjøre ønskene mine, og få innblikk i en utrolig spennende sektor.

Hva jobbet du med i løpet av sommeren?

Utenom en rekke sosiale arrangementer og utrolig spennende omvisninger på Hafslund Celsio sine anlegg, bestod min arbeidshverdag på kundeservice av flere ulike oppgaver og prosjekter.

Blant annet innhenting av informasjon og kartlegging av behov, med mål om å forbedre Hafslund Celsio sin kundeportal, faktura, nettside og kommunikasjon med leverandører.

Hvordan var det å være sommerstudent i Hafslund Celsio?

Hafslund Celsio var et utrolig spennende selskap å bli kjent med! Alle ansatte svarte med glede på alle mulige spørsmål jeg hadde. Derfor lærte jeg utrolig mye.

Arbeidshverdagen var preget av mye fleksibilitet, tillit, ansvar og kontroll over eget arbeid. Dette, kombinert med fine kontorlokaler, fantastisk lunsj og godt utstyrt treningsrom, gjorde jobben i Hafslund Celsio helt fantastisk!

Hva er dine tips til andre som vil søke sommerjobb i Hafslund Celsio?

Jeg anbefaler deg å vise genuin interesse og engasjement i søknadsprosessen. Det ligger mye god informasjon ute på Hafslund Celsios nettside som kan være lurt å lese seg opp på.

I jobben som sommerstudent er det kun din egen innsats som begrenser deg. Jeg anbefaler deg derfor å være nysgjerrig, ta initiativ og stille spørsmål når du lurer på noe.