– Det beste med Hafslund Celsio er alle de fine kollegaene

Kristine H. Kolstad er avdelingsleder for dokumentasjon. Hun elsker struktur og orden, men det fineste med å gå på jobb hver dag, er folka.

Publisert:

Sist endret:

Kristine Hilton Kolstad har vært i Hafslund-systemet siden 2005 og i Hafslund Celsio siden 2018, da hun kom inn som en del av HR-avdelingen. I dag jobber hun som avdelingsleder for dokumentasjon.

Hva synes du er gøy med jobben din?

– At det er variasjon i arbeidsoppgavene. For meg er ledelse en viktig og morsom del av jobben min, men det er også gøy å være operativ. Det å drive med alt fra ledelse til prosedyrer, opplæring, policyer og oppfølging av dokumentasjon gjør arbeidsdagen variert og spennende. I tillegg er det gøy å bruke ny teknologi, både i systemer og i arbeidsmetoder.

Vil du si at jobben din er meningsfylt?

– Ja! Selv om noen kan synes dokumentasjon høres kjedelig ut, er det lang fra kjedelig. Det å ha kontroll på infrastrukturen vår og anleggene våre, er jo kritisk! Vi må vite hva vi har og hvilke komponenter som hører til anleggene. Så er det viktig, arkivverdig dokumentasjon et selskap må ha kontroll på. Hvordan skulle vi ha driftet anleggene våre uten dokumentasjon, for eksempel?

Kvinne med kaffekopp i trapp

Jeg setter stor pris på miljøet, at man får mye frihet under ansvar, lederfilosofien og at det er lite hierarkisk. Hafslund Celsio er en fantastisk arbeidsplass med mange muligheter.

Kristine Hilton Kolstad, avdelingsleder dokumentasjon

Hva er det beste for deg med å jobbe i Hafslund Celsio?

– Folka! Det beste er alle de fine kollegaene. De er de beste. Her er det lov å spørre, du får alltid hjelp. Jeg setter stor pris på miljøet og ikke minst utviklingsmulighetene, at man får mye frihet under ansvar, lederfilosofien og at det er lite hierarkisk.

Har du selv fått muligheten til å utvikle deg underveis?

– Absolutt! Hafslund Celsio er et selskap som har et genuint ønske om at medarbeiderne får utvikle seg. Du får spillerom og ansvar innenfor ditt område, og får lov til å utvikle deg på områder du brenner for. Selskapet har mange eksempler på at ansatte får nye roller.

– Jeg har selv hatt mulighet til å gå fra en HR-rolle, til en lederrolle. I tillegg har selskapet vært positiv til videreutdanning og kurs underveis.

Hvis du skulle anbefalt Hafslund Celsio for noen du kjenner, hva ville du sagt da?

– At Hafslund Celsio er en fantastisk arbeidsplass med mange muligheter.