– Jeg har hatt en drømmekarriere i Hafslund Celsio så langt

Anna Sønderland, leder for Celsio-skolen, mener at mulighetene for utvikling i Celsio er ubegrensede.

Tre ansatte i Celsio, i vernetøy

Publisert:

Sist endret:

Anna har jobbet i Hafslund Celsio siden 2018, og jobber med opplæring og kompetanseutvikling innenfor alle avdelinger og fagområder, enten det er HMS-kurs for alle ansatte, opplæringsløp for lærlinger eller mer tekniske kurs og oppdateringer.

For det meste oppholder Anna seg på Klemetsrud, men hun farter også rundt til Haraldrud og hovedkontoret på Skøyen.

– Jeg elsker fleksibiliteten og ikke minst at jeg får jobbe med det jeg liker aller best, sier Anna.

Hva er det beste for deg med å jobbe i Hafslund Celsio?

– Jeg har utrolig dyktige, hjelpsomme og engasjerte folk rundt meg. Jeg elsker arbeidsoppgavene mine, har mye fleksibilitet og føler at mine meninger blir lyttet til og respektert.

Hvordan opplever du utviklingsmulighetene i Hafslund Celsio?

– Jeg vil nesten si ubegrenset. Vi har en enorm bredde i fagområder og kompetansefelt og det oppfordres sterkt til å flytte på seg i selskapet.

– Jeg selv har hatt en drømmekarriere så langt, hvor jeg har fått prøve meg i ulike stillinger, og nå også som leder. Og ikke leder for hvilken som helst avdeling, men for det fagområdet jeg brenner mest for: utvikling av folk!

Anna SønderlandGia og Anna, Vika varmesentral
- Hos oss i Hafslund Celsio er det mye varme. Ikke bare i fjernvarmerørene, men også mellom folka, sier Anna Sønderland, leder for Celsio-skolen.

Er det noe spesielt du vil trekke frem om arbeidsmiljøet i Hafslund Celsio?

– Vi har det gøy! Det er mye humor og jeg har minst én god latter hver dag. Og så er det mye varme, da, ikke bare i fjernvarmerørene, men også mellom folka. Det er fine folk, altså!

Hvis du skulle anbefalt Hafslund Celsio for noen du kjenner, hva ville du sagt da?

– Hafslund Celsio er en veldig bra og viktig arbeidsplass med kompetente medarbeidere innenfor mange fagfelt. Du får mye tillit og ansvar og mulighet til å utvikle deg.

– Det er en arbeidsplass man kan være stolt over – spesielt i den tiden vi er i nå, med klima- og energiutfordringer.

Hva synes du er gøy med jobben din?

– Den er så variert! Ingen dag er lik, og jeg får jobbe tett med alle avdelinger i selskapet. Og så lærer jeg noe nytt hver eneste dag. Vi har mange dyktige folk som jobber innenfor mange ulike områder. Felles for dem alle er at de gladelig deler av sin kunnskap og bidrar når det trengs.

Anna Sønderland

Hafslund Celsio er en veldig bra og viktig arbeidsplass med kompetente medarbeidere innenfor mange fagfelt. Du får mye tillit og ansvar og mulighet til å utvikle deg.

Anna Sønderland, leder for Celsio-skolen

Synes du jobben din i Hafslund Celsio er meningsfylt?

– Absolutt! Jeg er veldig stolt av det vi leverer og hvordan vi leverer dette. Jeg tror ikke alle Oslos innbyggere forstår hvilken fantastisk, sømløs og viktig samfunnstjeneste Hafslund Celsio bidrar med. Ikke bare tar vi oss av håndtering av søppel, et potensielt stort samfunnsproblem, vi utnytter også energien som genereres i forbrenningen.

– Jeg synes også det er veldig kult at vi aldri gir oss og tenker at «nå er det bra nok». Vi leter alltid etter flere kilder til overskuddsvarme, og vi søker stadig etter nye tekniske løsninger for å gjøre det enklere for kundene våre og for å optimalisere drifta. Og vi vil alltid bli grønnere. Vi er ambisiøse og vi har troa, og det liker jeg!