Teknisk rådgivning

Vi i Celsio tilbyr flere energitjenester som skal gjøre det enkelt å være kunde hos oss. En av disse tjenestene er teknisk rådgivning for bedriftskunder og kunder i borettslag og sameier, helt uten ekstra kostnad.

Dersom varmeanlegget deres ikke fungerer optimalt, kan du ta kontakt med oss for gratis teknisk rådgivning. Problemene kan for eksempel dreie seg om rørnett, pumper eller annet utstyr som distribuerer varmt vann til beboere eller ansatte.

Teknisk rådgivning er en ressurs for våre bedriftskunder og kunder i borettslag og sameier. I de tilfellene vi ikke kan hjelpe over telefon eller på e-post, kan vår tekniske rådgiver reise ut for å vurdere situasjonen og bistå på stedet.

Kostnad: Uten ekstra kostnad.

Hvem passer tjenesten for? Tjenesten har størst verdi for våre næringskunder og kunder i borettslag/sameier, da varmeanlegget i disse byggene ofte er mer omfattende enn anlegget i eneboliger og rekkehus.

Portrett av smilende, voksen mann i kontorlandskap.
Teknisk rådgiver Jarle Nedreberg har lang erfaring og kan det meste som er å vite om varmeanlegg.

Flere tjenester knyttet til fjernvarme?

Vi tilbyr energitjenester som gjør livet som Celsio-kunde enda enklere, enten det handler om oversikt over energiforbruket eller smart energistyring.